Kaymakam Ermiş Yılın Öğretmeni Tekin'i Kabul etti

Mardin`de yılın öğretmeni seçilen Tekin Kaymakam Ermiş tarafından kabul edildi.

Eğitim 16.12.2014 12:02:52 0
Kaymakam Ermiş Yılın Öğretmeni Tekin

Türkiye’de 2014 Yılı Fark Yaratan Öğretmenler seçiminde yılın öğretmeni seçilerek Mardin’i Ankara’da temsil eden Kızıltepe Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü İmran Tekin İlçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından kabul edildi.  

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Tekin ile ilgili olarak, Mardin’i temsilen Kızıltepe’den değerli bir öğretmenlerinin çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini, Öğretmen İmran Tekin’in büyük bir özveri ile çalıştığını ve bunu hak ettiğini belirtti. Öğretmenin değerinin hizmette sunduğu katma değerle katlandığını, özellikle eğitimde biraz daha geride olan bölgelerde bu katma değerin öneminin daha da fazla ortaya çıktığını belirten kaymakam Ermiş, ancak el ele vererek memleketin eğitim çıtasını yükseltebileceklerini belirtti.

Yılın öğretmeni seçilen İmran Tekin ise, “Mardin`i temsilen Ankara`da kaldığı süre zarfında, ilimizdeki eğitim sıkıntıları ile ilgili olarak da ilgili siyasi ve bürokratlarla detaylı olarak görüştük” dedi.

Yılın Öğretmeni seçilen İmran Tekin ile birlikte Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı emekli öğretmen Abdulhalim Başboğa, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Akiko, ve Fethullah Karaca’da;  gerek İlçemizdeki eğitim çıtasının yükseltilmesi için büyük bir özverisinden dolayı ve gerekse Cumhuriyet  Anadolu Lisesi’ne verdikleri desteklerinden dolayı Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş’i ziyaret ederek teşekkür  ettiler.